Αρχική |Επικοινωνία |Blog & Aνακοινώσεις |Είσοδος Μελών

Διαδικτυακή Εκδήλωση “Knowledge-intensive Women Entrepreneurship: Opportunities and Challenges” του ΕΒΕΟ-ΕΜΠ, Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2022
October 17th, 2022


Το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) πραγματοποιεί διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “Knowledge-intensive Women Entrepreneurship: Opportunities and Challenges στις 20 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 17:30 με 19:30. Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Weekly Women Entrepreneurship (https://www.montclair.edu/entrepreneur/).

Αυτή η παγκόσμιας εμβέλειας πρωτοβουλία ξεκίνησε από τα Πανεπιστήμια του New Jersey στις ΗΠΑ που ασχολούνται με την Επιχειρηματικότητα. Φέτος διεξάγεται για 9η χρονιά με τη συμμετοχή περισσότερων από 140 πανεπιστημίων ανά τον κόσμο (ανάμεσα σε αυτά είναι το Babson, University of Michigan, UNC, Princeton, Cornell, University of Iowa, SetonHall, Georgetown κ.α.).

Από την Ελλάδα, για τέταρτη συνεχή χρονιά, συμμετέχει το ΕΜΠ και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας της Σχολής Χημικών Μηχανικών σε συνεργασία με τη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ του ΕΜΠ. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλλει σημαντικές πτυχές της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη χώρα μας, και να αναδείξει καινοτόμα εγχειρήματα έντασης γνώσης (που μπορεί να βρίσκονται ακόμη και στα πρώτα τους βήματα, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων). Παράλληλα, έχει ως στόχο να εστιάσει και στις σημαντικότερες προκλήσεις για τη γυναικεία επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα, όπως και στις ευκαιρίες που πιθανόν αναδεικνύονται στο ελληνικό επιχειρηματικό οικοσύστημα.

Ο υπερσύνδεσμος για την απευθείας σύνδεση στην εκδήλωση είναι: https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=m41a5f6b41a5c17c2421cf299e5c8670f

Δείτε την πρόσκληση της εκδήλωσης εδώ.

Δείτε το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Ετικέτες Άρθρου:,