Αρχική |Επικοινωνία |Blog & Aνακοινώσεις |Είσοδος Μελών

Διαδικτυακή Εκδήλωση “From research to market: promoting high technology women entrepreneurship” του ΕΒΕΟ-ΕΜΠ // Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, 17:00-19:00
October 15th, 2021


Το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας (ΕΒΕΟ) του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) έχει τη χαρά να σας προσκαλέσει στη διαδικτυακή εκδήλωση “From research to market: promoting high technology women entrepreneurship, η οποία διοργανώνεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Weekly Women Entrepreneurship (https://www.montclair.edu/entrepreneur/womens-entrepreneurship-week/), στις 25 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 17:00 με 19:00.

Αυτή η παγκόσμιας εμβέλειας πρωτοβουλία ξεκίνησε από τα Πανεπιστήμια του New Jersey στις ΗΠΑ που ασχολούνται με την Επιχειρηματικότητα. Φέτος διεξάγεται για 8η χρονιά με τη συμμετοχή περισσότερων από 140 πανεπιστημίων ανά τον κόσμο (ανάμεσα σε αυτά είναι το Babson, University of Michigan, UNC, Princeton, Cornell, University of Iowa, SetonHall, Georgetown κ.ά.) 

Από την Ελλάδα, για τρίτη συνεχή χρονιά, συμμετέχει το ΕΜΠ και το Εργαστήριο Βιομηχανικής και Ενεργειακής Οικονομίας της Σχολής Χημικών Μηχανικών σε συνεργασία με τη θερμοκοιτίδα ΕΠΙ.νοώ του ΕΜΠ. Στόχος της εκδήλωσης είναι να προβάλλει σημαντικές πτυχές της γυναικείας επιχειρηματικότητας στη χώρα μας. Στην εκδήλωσή μας θα φιλοξενήσουμε τόσο γυναίκες από τον ακαδημαϊκό χώρο με ισχυρή ερευνητική παρουσία που ταυτόχρονα ενδιαφέρονται να αξιοποιηθούν τα αποτελέσματα της έρευνάς τους, αλλά και γυναίκες με ισχυρό ερευνητικό προφίλ που προσπαθούν να μετατρέψουν την έρευνά τους σε συγκεκριμένα προϊόντα και υπηρεσίες έντασης γνώσης και τεχνολογίας. Επιπλέον, θα επιχειρήσουμε να αναδείξουμε την ανάγκη ενδυνάμωσης της γυναικείας επιχειρηματικότητας μέσω του θεσμού του εξατομικευμένου coaching. 

Ο υπερσύνδεσμος για την απευθείας σύνδεση στην εκδήλωση είναι: https://centralntua.webex.com/centralntua/j.php?MTID=mb48096ec575e4e2487e26d211c964022

Για δική σας διευκόλυνση, μπορείτε να συνδεθείτε στον σύνδεσμο 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η εκδήλωση.

Την πρόσκληση στην εκδήλωση μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης βρίσκεται εδώ.